Logopedie Maasdonk

Mijn naam is Saskia Bertrums. Ik ben in 2008 afgestudeerd en hierna heb ik in verschillende vestigingen ervaring opgedaan. In 2012 heb ik mijn praktijk, Logopedie Maasdonk, in Nuland opgericht. Doordat veel mensen uit de regio mijn praktijk wisten te vinden wilde ik de zorg graag naar de mensen toe brengen. Zo is in 2014 een locatie in Geffen geopend en later ook in een locatie in Vinkel.

Logopedie Maasdonk is een allround praktijk waarbij u met verschillende hulpvragen terecht kan. Zo verzorgen wij logopedische behandelingen op het gebied van o.a. ademhaling, spraak, taal, stem, afwijkende mondgewoonten, eten en drinken. Hierbij kan u denken aan het niet goed uitspreken van woorden/letters door kinderen, geen goede zinnen of verhalen kunnen maken, een kleine woordenschat. Tevens helpen wij kinderen die moeite hebben met de voorwaarden voor groep 3, denk hierbij aan letterherkenning of het hakken en plakken van woorden. Ook verkeerd slikken waardoor er nog geen beugel door een orthodontist aangemeten kan worden, verslikken, slissen, stotteren, een hese stem door bijv. overbelasting denk hierbij aan leerkrachten of callcenter-medewerkers behoren tot ons werkveld maar denk ook aan een brok in de keel gevoel, het verbeteren of aanleren van taal na bijv. een hersenbloeding.

Heeft u vragen, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken dan kunt u met een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht.

Aanwezig: donderdag op de Mariaschool in Vinkel.

Mocht de donderdag u niet schikken dan is de mogelijkheid om de afspraak te plannen op maandag in Geffen of dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag in Nuland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 073-8515556 of bekijk de website www.logopediemaasdonk.nl


Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor