Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken op het spreekuur van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente kan dat op verschillende manieren.

Let op: ivm Corona is het niet mogelijk om met klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts op het reguliere spreekuur te komen zonder strikt uitvragen van de klachten door de assistente. Bij twijfel of de klachten Corona gerelateerd zijn wordt u gezien op het isolatie-spreekuur in Geffen.

Als u klachten heeft van verkoudheid, hoesten en/of koorts neem dan telefonisch contact op met de praktijk en plan geen afspraak in via MGN of de website.

Online een afspraak maken

U meldt zich aan met uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Vervolgens kunt u de persoon kiezen met wie u een afspraak wilt maken en op welke dag en tijd en kunt u de afspraak inplannen.

Van 27 juni t/m 12 juli zijn Jos van der Sande en Janneke Bressers op vakantie. Waarnemend huisarts Eva Zegger zal deze twee weken in de praktijk werkzaam zijn. Let op dat bij het maken van de afspraak in deze weken Jos van der Sande als huisarts gekozen dient te worden.

Let op! Bij twijfel of uw klachten met spoed gezien moeten worden neem dan telefonisch contact op met de assistente!
Onze praktijk is rolstoelvriendelijk · Wij staan voor